STRATEGIE 2014-2020

La data de 12 Ianuarie 2016 a fost semnata Decizia de finantare, in baza careia Echipa Asociatiei GAL COLINELE MOLDOVEI, in calitate de solicitant, va incepe implementarea proiectului „Srijin pregatitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locala GAL Colinele Moldovei de Sus 2014-2020”. 

Astfel, in perioada 12 Ianuarie – 8 Aprilie 2016 se desfasoara in teritoriu CAMPANIE DE ANIMARE, INFORMARE SI CONSULTARI PUBLICE in cadrul Proiectului „Srijin pregatitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locala GAL Colinele Moldovei de Sus 2014-2020”. 

Calendarul intalnirilor poate fi consultat aici: Program intalniri GAL CMS 2014-2020.

Pentru elaborarea unei Strategii de Dezvoltare Locala cat mai viabila, in asa fel incat sa contribuie semnificativ la dezvoltarea rurala a microregiunii Colinele Moldovei de Sus 2014-2020, avem nevoie de sprijinul intregii comunitati.

Asadar, va rugam sa completati chestionarul de aici Chestionar CMS 2014-2020.

Daca sunteti interesat de accesarea de fonduri nerambursabile si aveti deja o idee de afacere in acest sens, va rugam sa completati fisa de aici Fisa de idei CMS 2014-2020.

Dupa completare, va rugam transmiteti documentul/documentele pe adresa noastra: colinelemoldovei@gmail.com , la fax: 0231/573.033 si/sau la sediul nostru din sat Sulita, comuna Sulita, strada Principala nr. 125. (vis-a-vis de Primaria comunei Sulita, judetul Botosani)

Tot aici gasiti sau puteti solicita mai multe detalii despre etapele necesare de parcurs in vederea elaborarii viitoarei strategii de dezvoltare locala.

De asemenea, detalii privind Intalnirile de lucru din teritoriu puteti afla si de la Primariile partenere, dupa cum urmeaza: Oras FLAMANZI si comunele: ALBESTI, CALARASI, COPALAU, DELENI (judetul Iasi), DOBARCENI, DURNESTI, FRUMUSICA, HLIPICENI, LUNCA, RAUSENI, SULITA, TODIRENI si TRUSESTI. Aici puteti depune si chestionarele sau fisele cu idei de proiecte, completate de dumneavoastra. Avem asigurari din partea autoritatilor locale partenere ca aceste documente completate vor ajunge la noi.

Va multumim pentru interesul manifestat fata de activitatea noastra si va asteptam cu drag la intalnirile pe care le organizam in perioada imediat urmatoare!

Aici puteti vizualiza componenta teritoriului viitorului parteneriat Colinele Moldovei de Sus 2014-2020Harta GAL Colinele Moldovei.

„Pentru informaţii despre alte Programe desfăşurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţă să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România”
“Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web”
“Toate informaţiile, privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării”
Proiect finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin FEADR, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013, Axa LEADER